Instructor fitness & Antrenor personal - Sala fitness Satu Mare

Valentine’s Day la sala de fitness!

Valentine’s Day la sala de fitness!
11 Feb

Valentine’s Day

Cadoul perfect în perioada IUBIRII!

Surprindeţi-vă jumătatea cu un cadou perfect de Valentine’s Day oferindu-i un abonament la Sala de fitness alaturi de un pesonal trainer doar pentru voi. Dacă încă nu te-ai îndragostit, poţi sa vii şi singur(ă), promoţia este valabilă şi pentru tine! Cine ştie, poate IUBIREA te astepta la sală!!!

Dacă în perioada 10.02-24.02.2020 achiziţionaţi un abonament cu minumum 8 sedinte pe luna, asistat de antrenor personal specializat, primesti abonamentul la sala de fitness si tu si partenerul(partenara) tau/ta.

Indiferent dacă iţi doreşti să slabeşti ori să ai un corp sănatos, tonifiat, am pregatit pentru tine şi pentru jumătatea ta, un program de antrenamet prin care împreuna ne vom atinge obiectivele dorite.

Cadoul perfect în perioada IUBIRII!

Concurs-Vino la sala

Concurs-Vino la sala
11 Mar

Concurs🏅🏅🏅 – Vino la sala! 🧘‍♀️💪💪https://www.antrenorfitnesssatumare.ro/ -Antrenor fitness autorizat te invit pe tine şi înca doi prieteni la sală!
ce trebuie sa faci ?
dai LIKE and SHARE pagini https://www.facebook.com/fitnesstrainersatumare
etichetezi 2 prieteni si aveți șansa de a câstiga câte 2 sedinte de antrenament Gratuit tu și prieteni tai !
👉 1. LIKE paginii Antrenor personal & Fitness trainer Satu Mare !
👉2,SHARE public la aceasta postare !
👉3.ETICHETEAZA 2 prieteni cu care dorești sa vii la sala !

👉CONCURSUL🏅🏅🏅 se desfășoară in perioada 11.03.2020-30.03.2020 orele 20:00 .extragerea câștigătorului se va face cu ajutorul random.com .Câștigatul va fi afișat pe pagina noastră Antrenor personal & Fitness trainer Satu Mare si contactat printr-un mesaj privat !
Fiecare participant care va urma toți pași corect va primi un număr pe pagina !

Mult succes !!!🍀🍀🍀

Antrenamentul se va desfăsura la orele stabilite de comun acord, la sala de fitness din carpati 2(Dinamic 2000).

Se oferă în total 6 sedinţe(câte 2 de persoană), asistat de către mine, antrenor de fitness autorizat, pentru tine şi cele 2 persoane etichetate de tine a câte 50 min-1 h.

Acest concurs nu implică în nici un fel sala de fitness de mai sus. El este organizat de către mine, în nume propriu.

Pentru mai multe detalii si întrebari, vă rog să mă contactaţi.

Alimente care ajută la slăbit

Alimente care ajută la slăbit
17 Feb

De multe ori sunt întrebat de clinenţi mei, care doresc să slăbească ori pur si simplu cei care doresc să aibă un corp mai frumos, ce alimente să consume care să îi ajute să atingă acest obiectiv.

Alimentele  care conţin colorii negative au, în acelasi timp şi alte proprietăţi benefice pentru organism, iar procesul de slabire se datorează, de fapt, unui cumul de factori:

✅conţinut de fibre care faciliteaza digestia, crează senzaţia de saţietate şi accelereaza, procesul de detoxifiere al organismului

✅conţinut de proteine care sustin arderea grasimilor şi sporesc, la randul lor, senzaţia de saţietate.

✅conţinut ridicat de apa care asigura hidratarea şi astfel susţine desfăşurarea în mai bune condiţii a tuturor proceselor din corp.

✅compoziţie specifica prin care intesifică rata metabolică.

#Exemplu foarte bun‼️

🍏#mărul: un mar are in jur de 50 de calorii, iar pentru consumul şi digestia lui corpul consumă  cam 75 de calorii

Alimentele cu calorii negative necesita mai multa energie pentru digestie decât conţinutul lor caloric; aşadar, cu cât meniul este mai bogat în aceste alimente cu atât se pierd mai multe kilograme.

Spre exemplu, o portocala poate contine 50 de calorii; după consumare, organismul are nevoie de mai mult de 50 de calorii pentru a absorbi şi a digera nutrienţii şi vitaminele din portocala. Pe parcursul procesului, se ard mai multe calorii, beneficiindu-se astfel de efectul de calorie negativă.

🍏🍓🍊🍋🍍#Fructe:

– mere, merisoare (rachitele);

– portocale, mandarine, clementine, grepfruit, lămâi;

– ananas, mango;

– căpsune, zmeură, mure;

– caise, piersici;

– pepene galben / roşu;

🥬🥒🍆🥦🥕#Legume:

– sparanghel, sfeclă, ţelina, andive, morcovi;

– brocoli, varză, conopidă, lăptuci, spanac;

– ardei iute, usturoi, ceapă, praz, nap;

– castravete, roşie, dovleac, ardei gras;

Dacă doriţi să slăbiţi, ori să aveţi o formă fizică de invidiat, nu exitaţi să aplelaţi la mine şi împruna vom face un program de antrenament la sală şi un program de nutriţie special, conceput pentru ţelul tău.

Sala fitness Satu Mare

Sala fitness Satu Mare
11 Jan

Cuvântul “fitness” a apărut relativ recent în vocabularul nostru de zi su zi.

” La petite Lattousse ” în 2004 explică termenul ” fitness ” ca fiind un conplex de activităţi, în scopul de a fin în formă, cuprinzând musculatura, stretching si atrenamentul cardio. A fi ” în formă ” întelegem ” a avea o condiţie fizică bună ”

Organismul uman deţine 560 de muşchi. Aceştea asigură motricitatea şi mobilitatea individului în viaţa de zi cu zi. Nefolosirea lor duce la atrofiere – dispare forma lor şi scade puterea – iar in cazul lipsei totale de activitate funcţionalitatea lor dispare complet.

Sala fitness Satu Mare

La Satu Mare din ce în ce mai multe sali de fitness şi asta poate doar sa ne bucure pe cei ce practicăm acest sport.

Ai încercat de foarte multe ori să mergi la sala de fitness, însă te-ai ales cu un abonament la sala de fitness satu mare pe care l-ai folosit doar o dată sau de două ori pe lună? Ai optat pentru cel mai cool club din oraș, însă e atât de departe de tine încât te apucă groaza când te gândești cât timp pierzi pe drum ca să ajungi acolo? Nu ai mai fost niciodată la sală până acum și nu știi de unde să începi?

Dacă te-ai regăsit in descriere de mai sus atunci trebuie neapărat să citești mai departe articolul acesta! Îți explic cum să-ți alegi sala de fitness perfectă pentru tine și care sunt aspectele la care trebuie să fii atent înainte să-ți cumperi un abonament la o sala fitness satu mare

Întotdeuna trebuie sa ai un plan bine pus la punct.

Trebuie sa te gândeşti bine de ce vrei să mergi la o sala de fitness satu mare. Vrei să slăbești? Vrei să te menții în formă? Vrei pur si simplu un tonus muscular mai bun ? Cauți sfatul unui specialist? Toate acestea sunt întrebări la care tu trebuie să ai raspunsul atunci când vrei să-ți alegi sala de fitness la care să te antrenezi.

În funcţie de raspunsul la obiectivut tău de a merge la sala de fitness îti vei alege exerciţiile pe care trebuie să le faci, sala de fitness la care să mergi şi să cauţi un antrenor de fitness satu mare care să te ajute să-ţi atingi acest obiectiv.

Alege o sala de fitness care este aproape de tine, de job-ul tău, de locuinţa ta, astfel ai sanse mai mare să frecventezi mai des sala de fitness.

 De aceea, nu lua în considerare doar cât de performant și de cool e clubul de fitness pe care l-ai ales, ci gândește-te dacă o să ai chef să călătorești câte 30 de minute – o oră ca să te poți antrena la sala de fitness.

Cu siguranţă încercarea ta de a gasi o sala de fitness la Satu Mare va incepe pe internet.

Nu crede tot ce se scrie pe site-urile sălilor de fitness. Fa-le o vizită, vezi aparatele, verifica vestiarele, dusurile, vezi ce atomsfera este la sala de fitness. Încearca şi aparatele si vezi daca antrenorul de fitness de la sala respectiva este binevoritor să te îndrume în efectuarea exerciţiilor corect, in siguranţa maximă si are o atitudine potivă care sa te motiveze si pe tine în alegerea acelei sali de fitness.

Durata antrenamentului cardio

Durata antrenamentului cardio
08 Jan

Azi, doresc sa va explic despre durata antrenamentului cardio.

De-a lungul timpului au fost multe “mituri” păreri care păreau avizate, poate unele dovedite, în parte, ştintific despre durata ideală a antrenamentului cardio pentru cei ce pracatică fitness-ul sau culturismul.

Cei ce doreau creştere în masă musculară, evitau să practice antrenamente de tip cardio, pentru că ei credeau că acest tip de antrenament le periclitează crestera in masă musculară.

Antrenori recomandau ca antrenamentul de rezistenţă să fie de cel puţin 20 minunte, până la 40 de minute, pentru a ajunge în zona metabolică a arderilor grăsimilor.

La acea vreme şi înca destui antrenori cred că durata acestui tip de antrenament cardio este ideală pentru clienţi lor.

Studiile si cercetările de ultimă oră ne arată că intervalul de antrenament de mare intensitate dureaza 20 de minute sau mai putin, activând metabolismul arderilor grăsimilor mult mai eficient decât orice altă formă de antrenament de rezistenţă (cardio)

Explicaţia acestei noi afirmaţii se bazează pe faptul că energia necesară refacerii după efort este direct proporţionala cu efortul care afectează metabolismul în timpul antrenamentului. Astfel noi putem înţelege că un efort de mare intensitate prelungeşte in mod obligatoriu durata refacerii organismului, metabolismul fiind influenţat pe o durată mult mai mare de timp (necesară refacerii) decât în cayul eforturilor moderate care depăsesc durata de 20 minunte de lucru.

De aici putem intelege că (durata antrenamentului cardio) mai bine facem un atrenament cardio de 20 de minute la o intensitate mare, care în final va duce la ardera grăsimilor, decât să facem 40 de minute de antrenament care, în final, va arde mai puţine grăsimi.

Rolul antrenorului perosnal este să cunoască foarte bine starea de fitness a clinetului său astfel în cât să îi stabilieasca exact intensitatea acestui tip de antrenament, pentru a evita accidentarile ori supra-antrenamentul.

Du-te la sală în mod regulat

Du-te la sală în mod regulat
24 Nov

Avantajele principale a mersului la sală sunt că poţi sa-ti dezvolţi fiecare grupă musculară în parte.

Îmi amintesc si acum, prima dată cînd am fost la sala. M-am uitat în jurul meu cum fiecare trage da câte un aparat si pe atunci îmi parea ca fiecare stie ce face.

Aşa am facut si eu, m-am uitat dupa alţi cum fac si m-am apucat de lucru.

Am tras cât am putut iar inevitabil a doua zi a venit cu o febra musculara groaznică. Pe vremea aceea nu erau atâtea medii de informare ca acum, nici instructori de fitness nu erau asa de pregatiţi cu toate aspectele ce tine de practicarea acestui sport.

O prietena-mi spunea că vrea neaparat să merga la sala de fitness, dar inainte trebuie să dea cateva kilograme jos pentru că ii este rusine…ori nu exact acesta este scopul atunci cand mergi la sală, să slabesti sanatos?

Esta ca si cum un copil ar gândi că îi e rusine să mearga la scoală pentru că nu ştie scrie. Pai, tocmai de asta mergi, sa inveţi!

Dacă totuşi nu te-ai hotarât înca să mergi la sala de fitness, te ajut eu cu câteva avantaje:

 • vei avea mai multă energie pe parcusul zilei. Chiar dacă te simţi obosit(ă) înainte să sa mergi la sală, crede-mă ca după nu vei regreta.
 • vei avea grijă de ceea ce mânânci. Stiind cât de greu trebuie sa tragi pentru fiecare bucăţică de ciocolată, te vei gândi de doua ori înainte să o consumi
 • după o perioda vei avea sentimentul de mândrie si satisfacţie mai ales dacă cei din jurul tău vor remarca schimbarea ta.
 • cunosti oameni noi. Poţi lega prietenii frumoase cu oameni de calitate care pun bază pe un stil de viaţă sanatos.

Febra musculară

Febra musculară
24 Nov

Când toţi muşchii te dor, cea mai mare dorinţă a ta este să te trânteşti în pat şi să nu te mai mişti de acolo.

Mare greşeală! Vei vedea că febra se ameliorează pe măsurăce faci mai multă mişcare, pentru că mişcarea antrenează metabolizarea acidului lactic. De asemenea, mai poţi încerca să faci duşuri sau băi calde, care te relaxează şi dilată vasele de sânge.

De obicei, când facem febră musculară luăm imediat aspirină. Aspirina nu ajută la “vindecarea” febrei, ci blochează numai receptorii de durere, aşa că febra musculară nu va trece mai repede cu ajutorul ei.

Multe persoane (chiar anumiţi antrenori de fitness) judecă intensitatea unui antrenament după cât de puternică este febra musculară după aceea.

Este o greşeală – durerile insuportabile uneori nu arată decat faptul că ai făcut prea mult efort, prea brusc. Rezistenţa la antrenament se creşte treptat. Pentru început, este bine să laşi măcar o zi de pauză între şedinţele de fitness, pentru ca muşchii să se poată “odihni”.

Reguli pentru un corp fit

Reguli pentru un corp fit
23 Nov

Iţi voi prezenta in acest articol 4 reglui, care după părerea mea, de instructor autorizat de fitness, te vor duce la o formă fizica de invidiat şi un corp fit

 • Forma exerciţiilor – foloseste întotdeuna o formă corectă de executare a exerciţiilor. Din puctul meu de vedere este cea mai importantă componentă, deoarece iţi permite să recrutezi muşchii in mod adecvat, care te ajută să ai o forţa mai mare şi diminuează riscul de accidentare.

 • Răbdare – lasă mândria deoparte din antrenamentul tău. Nu te concentra asupra greutăţilor folosite la antrenament, deoarece ai suficient timp la dispoziţie pentru a deveni mai puternic.

 • Nutriţie – Consumarea în mod corespunzător a alimentelor şi suplimentelor în momente potrivite pot avea un rol decisiv în atingerea obiectivului tău şi este foarte important sa nu+l subestimezi. Cei mai multi începători se concentrează doar asupra antrenamentului, însa nutriţia iţi oferă materia primă necesară ca corpul tău sa ajunga la obiectivul stabilit de către tine.

 • Odihnă – Încearca să rezişti tentaţiei de a te antrena prea frecvent sau prea intens la început. Odihna şi recuperarea sunt două elemente de o importanţă crucială pentru a te ajuta sa iţi atingi obiectivul. Nu uita, nu creşti in timpul antrenamentului – creşti în timp ce te odihneşti

Un antrenament reusit

Un antrenament reusit
11 Dec

Cum sa ai n antrenamet la sala reusit.

Chiar daca mergi regulat la sală de fitness, te ţii de o dietă destul de strictă, acest lucru nu iţi garantează că ai sa ajungi la rezultatele pe care tu le doreşti. Fie că vrei sa slăbesti ori sa iţi menţii o forma fizică bună, atunci când iţi supui corpul unui antrenament intens, trebuie să ştii câteva lucruri de baza.

Probabil că tu nu dispui de timpul necesar pentru a putea studia, de a experimenta diverse strategii de antrenament, atunci iţi recomand să apelezi la un antrenor de fitness personal acreditat, care poate să te asiste şi să te indrume spre obiectivul dorit.

Chiar daca esti la început într-o sala de fitness, eu iţi recomand sa acorzi atenţie urmatoarelor aspecte care ţin de munca, evoluţia si siguranta ta.

 1. Incepe cu o încălzire a muşchilor corpului care sa dureze 10-15 minute.

Astfel iţi încălzesti grupele musculare, articulaţiile şi iţi pui sangele în miscare.

2. Incepe cu greutati mici.

Nu trebuie sa te iei dupa alţii, nu încerca să faci ce fac ei pentru ca nu ştii nivelul lor de pregatire şi nici ţelul lor poate nu coincide cu al tău.

Astfel, vei evita accidentari inutile, mai ales atunci cand nu esti obisnuit(a) cu astfel de exerciţii. Gândeşte-te că important este să ai un antrenament de calitate nu cantitatea greutaţilor ridicare fără rost este principalul tău abiectiv.

3. Trebuie sa manaci sănatos şi eficient.

Ca să ai un antrenament reusit, mâcarea este forte importantă. Alege şi aici calitatea şi nu cantitatea. Inaite cu o ora de sală poţi consuma o masă cu mai mulţi carbohidraţi iar imedeat după este recomandat sa alegi o mancare bogată în proteine.

4. Incearca să variezi exerciţiile. Aşa organismul tău va fi obligat să se adapteze tot timpul la seturi noi de exerciţii, care îl vor obliga să lucreze în favoarea ta. Astfel, nici tu nu te vei plictisi la sala de fitness.

5. Pauzele între seriile unui exerciţiu să fie între 30-45 sec. iar pauza dintre diversele exerciţii pe care le faci să fie de maximum 3 minute.

Aşa vei supune corpul tău la un efort constant şi susţinut.

6. Hidrateaza-te! In tipul antrenamentului elimini multa apa. Fă bine şi consumă suficiente lichide pentru a-iţi menţine corpul hidratat.

7. Apelează cu încredere la un instructor de fitness personal ori la cel care este deja la sala unde iţifaci tu antrenamentul. El te poate îndruma şi asta te va scutii de mult timp inutil pierdut în salile de fitness.

Slăbesc rapid sau slăbesc încet?

Slăbesc rapid sau slăbesc încet?
11 Dec

Slăbesc rapid ?Care metodă funcţionează mai bine?!

un plan de slăbire rapidă cu un consum mai mic de calorii sau un plan de slăbire mai lent cu un consum mai mare de calorii?

Răspunsul pentru această întrebare l-au căutat şi cei de la Journal of Clinical Outcomes Managment in cerecetarea lor publică şi pe care doresc să îl citeşti mai depare.

Ei au alcătuit două grupuri de subecţi

 • un grup de subiecţi au consumat 500 de calorii zilnic, timp de cinci săptămâni
 • alt grup care au consumat 1200 de calorii zilnic, timp de 12 săptămâni

La finalul fiecărei perioade de dietă, cercetătorii au obesrcat că fiecare grup au pierdut aproximativ la fel de multe kilograme; 8 kg în cazul planului mai bogat în calorii şi 9 kg în cazul celui mai scurt, cu puţine calorii.

Interesant este că deşi fiecare grup a slăbit aproximativ la fel de mult, cercetători au obeservat că cei cu dieta săracă în calorii au pierdut de mai mult de două ori şi jumatate mai multa masă musculară (circa 1,5 Kg) comparatin cu cei cu dieta pe termen mai lung (circa 0,600 Kg).

Cercetătorii au speculat că o parte din această diferenţa s+ar datora perderii mai mari din rezerva de apă din organism şi glocogen decît din masa musculară, în cazul dietei pe termen scurt, dar au obesrvat că totuşi “slăbirea rapidă poate expune pacienţii la un risc mai ridicat de pierdere preferenţială a masei musculare”.

Ce concluzii putem trage şi noi de aici? – dacă vrei să slabeşti nu te grăbi şi continuă sa faci antrenament pentru a minimiza pierderea de masă musculară. Consider ca e bine sa-ţi reamintesc că cu cît reţii mai mulţi muşchi, cu atît metabolismul va funcţiona mai bine.

Sună pentru detalii!
Deschide chat
Te pot ajuta!
Salut!
Cu ce te pot ajuta?
Powered by