În această perioadă destul de tulbure, când trebuie să reducem la minimum ieşirea din casă, ori contactul cu foarte multe persoane, vă propun câte 50 min – 1 ora de antrenament la domiciliul dvs. ori la mine.

Antrenor Fitness la domiciliu în Satu Mare – Avantajele fitness-ului la domiciliu cu antrenor fitness personal sunt multiple.

  • Intimitatea și confortul propriei locuințe – nu vei purta nici un moment grija faptului ca alte persoane straine te urmaresc cu privirea sau comenteaza pe la spate despre tine ori de felul în care areți.
  • Timp extra salvat – dacă ai un program încarcat în ziua de azi orice minut conteaza, ceea ce înseamna că vei economisi destul de mult timp prețios pentru tine, în plus vei limita și cantitatea de stres zilnica cauzata de traficului aglomerat din Satu Mare.
  • Garantat eficienta maxima – folosind exerciții cu greutatea corpului și accesorii specifice, gantere usoare, pentru dezvoltarea calităților motrice (forța, viteza, coordonare, echilibru) și realizarea obiectivelor de natura fizica (slăbire, creștere in masa musculară).
  • Atenție totala din partea antrenorului de fitness; intr-o sală antrenorul personal poate fi oricand deranjat din activitate de alți clienți cu diverse probleme ori alte activități care să-i distragă atenția.
  • Siguranța respectarii programului de antrenament avand în vedere că în ziua și la ora stabilita, antrenorul tău personal, va fi mereu prezent la datorie să te motiveze și să te sustina 100% pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Așa că, dacă vrei sa faci o schimbare în legătura cu felul în care areți, vrei o sănatate mai bună, ori pur si simplu iți dorești ca cineva calificat să te ajute, apeleaza cu încredere la serviciile mele de antrenor fitness la domiciliu în Satu Mare.

Împreună stabilim obiectivele pe care trebuie si putem să le indeplimim în deplină siguranță.

Dacă optezi să facem miscarea la domiciliul meu, am pregatit pentru tine un spatiu de 30 m2, intim, dotat cu bicicleta, gantere, haltere, aparate de tras şi de împins ca să putem face un antrenamet full body.

Aşa că, decât să stai în casă, fară să faci nimic în legătură cu silueta ta, te invit să transfori această perioadă grea în avantajul tău.

Te pot învăţa cum să optezi şi să beneficezi şi tu de un stil de viată sănatos, în care tu să fi pe primul loc!

Te invit să mă apelezi cu incredere pe facebook ori pe whatsapp şi iţi voi explica ce pot face pentru tine.

X