Du-te la sală în mod regulat

Avantajele principale a mersului la sală sunt că poţi sa-ti dezvolţi fiecare grupă musculară în parte.

Îmi amintesc si acum, prima dată cînd am fost la sala. M-am uitat în jurul meu cum fiecare trage da câte un aparat si pe atunci îmi parea ca fiecare stie ce face.

Aşa am facut si eu, m-am uitat dupa alţi cum fac si m-am apucat de lucru.

Am tras cât am putut iar inevitabil a doua zi a venit cu o febra musculara groaznică. Pe vremea aceea nu erau atâtea medii de informare ca acum, nici instructori de fitness nu erau asa de pregatiţi cu toate aspectele ce tine de practicarea acestui sport.

O prietena-mi spunea că vrea neaparat să merga la sala de fitness, dar inainte trebuie să dea cateva kilograme jos pentru că ii este rusine…ori nu exact acesta este scopul atunci cand mergi la sală, să slabesti sanatos?

Esta ca si cum un copil ar gândi că îi e rusine să mearga la scoală pentru că nu ştie scrie. Pai, tocmai de asta mergi, sa inveţi!

Dacă totuşi nu te-ai hotarât înca să mergi la sala de fitness, te ajut eu cu câteva avantaje:

  • vei avea mai multă energie pe parcusul zilei. Chiar dacă te simţi obosit(ă) înainte să sa mergi la sală, crede-mă ca după nu vei regreta.
  • vei avea grijă de ceea ce mânânci. Stiind cât de greu trebuie sa tragi pentru fiecare bucăţică de ciocolată, te vei gândi de doua ori înainte să o consumi
  • după o perioda vei avea sentimentul de mândrie si satisfacţie mai ales dacă cei din jurul tău vor remarca schimbarea ta.
  • cunosti oameni noi. Poţi lega prietenii frumoase cu oameni de calitate care pun bază pe un stil de viaţă sanatos.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required

X