Sala fitness Satu Mare

Cuvântul “fitness” a apărut relativ recent în vocabularul nostru de zi su zi.

” La petite Lattousse ” în 2004 explică termenul ” fitness ” ca fiind un conplex de activităţi, în scopul de a fin în formă, cuprinzând musculatura, stretching si atrenamentul cardio. A fi ” în formă ” întelegem ” a avea o condiţie fizică bună ”

Organismul uman deţine 560 de muşchi. Aceştea asigură motricitatea şi mobilitatea individului în viaţa de zi cu zi. Nefolosirea lor duce la atrofiere – dispare forma lor şi scade puterea – iar in cazul lipsei totale de activitate funcţionalitatea lor dispare complet.

Sala fitness Satu Mare

La Satu Mare din ce în ce mai multe sali de fitness şi asta poate doar sa ne bucure pe cei ce practicăm acest sport.

Ai încercat de foarte multe ori să mergi la sala de fitness, însă te-ai ales cu un abonament la sala de fitness satu mare pe care l-ai folosit doar o dată sau de două ori pe lună? Ai optat pentru cel mai cool club din oraș, însă e atât de departe de tine încât te apucă groaza când te gândești cât timp pierzi pe drum ca să ajungi acolo? Nu ai mai fost niciodată la sală până acum și nu știi de unde să începi?

Dacă te-ai regăsit in descriere de mai sus atunci trebuie neapărat să citești mai departe articolul acesta! Îți explic cum să-ți alegi sala de fitness perfectă pentru tine și care sunt aspectele la care trebuie să fii atent înainte să-ți cumperi un abonament la o sala fitness satu mare

Întotdeuna trebuie sa ai un plan bine pus la punct.

Trebuie sa te gândeşti bine de ce vrei să mergi la o sala de fitness satu mare. Vrei să slăbești? Vrei să te menții în formă? Vrei pur si simplu un tonus muscular mai bun ? Cauți sfatul unui specialist? Toate acestea sunt întrebări la care tu trebuie să ai raspunsul atunci când vrei să-ți alegi sala de fitness la care să te antrenezi.

În funcţie de raspunsul la obiectivut tău de a merge la sala de fitness îti vei alege exerciţiile pe care trebuie să le faci, sala de fitness la care să mergi şi să cauţi un antrenor de fitness satu mare care să te ajute să-ţi atingi acest obiectiv.

Alege o sala de fitness care este aproape de tine, de job-ul tău, de locuinţa ta, astfel ai sanse mai mare să frecventezi mai des sala de fitness.

 De aceea, nu lua în considerare doar cât de performant și de cool e clubul de fitness pe care l-ai ales, ci gândește-te dacă o să ai chef să călătorești câte 30 de minute – o oră ca să te poți antrena la sala de fitness.

Cu siguranţă încercarea ta de a gasi o sala de fitness la Satu Mare va incepe pe internet.

Nu crede tot ce se scrie pe site-urile sălilor de fitness. Fa-le o vizită, vezi aparatele, verifica vestiarele, dusurile, vezi ce atomsfera este la sala de fitness. Încearca şi aparatele si vezi daca antrenorul de fitness de la sala respectiva este binevoritor să te îndrume în efectuarea exerciţiilor corect, in siguranţa maximă si are o atitudine potivă care sa te motiveze si pe tine în alegerea acelei sali de fitness.

2 Comments

Comments are closed.

X