Reguli pentru un corp fit

Iţi voi prezenta in acest articol 4 reglui, care după părerea mea, de instructor autorizat de fitness, te vor duce la o formă fizica de invidiat şi un corp fit

  • Forma exerciţiilor – foloseste întotdeuna o formă corectă de executare a exerciţiilor. Din puctul meu de vedere este cea mai importantă componentă, deoarece iţi permite să recrutezi muşchii in mod adecvat, care te ajută să ai o forţa mai mare şi diminuează riscul de accidentare.

  • Răbdare – lasă mândria deoparte din antrenamentul tău. Nu te concentra asupra greutăţilor folosite la antrenament, deoarece ai suficient timp la dispoziţie pentru a deveni mai puternic.

  • Nutriţie – Consumarea în mod corespunzător a alimentelor şi suplimentelor în momente potrivite pot avea un rol decisiv în atingerea obiectivului tău şi este foarte important sa nu+l subestimezi. Cei mai multi începători se concentrează doar asupra antrenamentului, însa nutriţia iţi oferă materia primă necesară ca corpul tău sa ajunga la obiectivul stabilit de către tine.

  • Odihnă – Încearca să rezişti tentaţiei de a te antrena prea frecvent sau prea intens la început. Odihna şi recuperarea sunt două elemente de o importanţă crucială pentru a te ajuta sa iţi atingi obiectivul. Nu uita, nu creşti in timpul antrenamentului – creşti în timp ce te odihneşti

X