Alimente care ajută la slăbit

De multe ori sunt întrebat de clinenţi mei, care doresc să slăbească ori pur si simplu cei care doresc să aibă un corp mai frumos, ce alimente să consume care să îi ajute să atingă acest obiectiv.

Alimentele  care conţin colorii negative au, în acelasi timp şi alte proprietăţi benefice pentru organism, iar procesul de slabire se datorează, de fapt, unui cumul de factori:

✅conţinut de fibre care faciliteaza digestia, crează senzaţia de saţietate şi accelereaza, procesul de detoxifiere al organismului

✅conţinut de proteine care sustin arderea grasimilor şi sporesc, la randul lor, senzaţia de saţietate.

✅conţinut ridicat de apa care asigura hidratarea şi astfel susţine desfăşurarea în mai bune condiţii a tuturor proceselor din corp.

✅compoziţie specifica prin care intesifică rata metabolică.

#Exemplu foarte bun‼️

🍏#mărul: un mar are in jur de 50 de calorii, iar pentru consumul şi digestia lui corpul consumă  cam 75 de calorii

Alimentele cu calorii negative necesita mai multa energie pentru digestie decât conţinutul lor caloric; aşadar, cu cât meniul este mai bogat în aceste alimente cu atât se pierd mai multe kilograme.

Spre exemplu, o portocala poate contine 50 de calorii; după consumare, organismul are nevoie de mai mult de 50 de calorii pentru a absorbi şi a digera nutrienţii şi vitaminele din portocala. Pe parcursul procesului, se ard mai multe calorii, beneficiindu-se astfel de efectul de calorie negativă.

🍏🍓🍊🍋🍍#Fructe:

– mere, merisoare (rachitele);

– portocale, mandarine, clementine, grepfruit, lămâi;

– ananas, mango;

– căpsune, zmeură, mure;

– caise, piersici;

– pepene galben / roşu;

🥬🥒🍆🥦🥕#Legume:

– sparanghel, sfeclă, ţelina, andive, morcovi;

– brocoli, varză, conopidă, lăptuci, spanac;

– ardei iute, usturoi, ceapă, praz, nap;

– castravete, roşie, dovleac, ardei gras;

Dacă doriţi să slăbiţi, ori să aveţi o formă fizică de invidiat, nu exitaţi să aplelaţi la mine şi împruna vom face un program de antrenament la sală şi un program de nutriţie special, conceput pentru ţelul tău.

X